D.A. Smith Bell Schedule, 2017-2018	
7:40-7:45	Transition to Homeroom7th and 8th Visit Lockers
7:45-7:50	Homeroom (5 minutes)
7:50-7:54	Transition to 1st Period
7:54-9:06	1st Period (72 minutes)
9:06-9:10	Transition to 2nd Period7th Grade Visit Lockers
9:11-9:28	Break (go with 2nd Period Teacher) <i>(17 minutes)</i> · 6th Grade: Lunchroom · 7th Grade: Gym · 8th Grade: Bus Area (bad weather location- Gym)
9:28-9:30	Transition from Break back to 2nd Period
9:30-10:42	2nd Period (72 minutes)
10:42-10:46	Transition to 3rd Period8th Grade Visit Lockers
10:46-12:28	3rd Period/Lunch (102 Total/72 class minutes) • 1st Lunch: 10:48-11:18 • 2nd Lunch: 11:23-11:53 • 3rd Lunch: 11:58-12:28
12:28-12:32	Transition to 4th Period7th Grade Visit Lockers
12:32-1:44	4th Period (72 minutes)
1:44-1:48	Transition to 5th7th and 8th Grade Visit Lockers
1:48-3:00	5th Period (72 minutes)